sportorvos.hu

Tisztelt Sportoló!

A www.sportorvos.hu és az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház) együttmûködése keretében a sportolók gyorsabb, kényelmesebb és átláthatóbb ellátása érdekében a sportorvosi alkalmassági- és idõszakos szûrõvizsgálatokra való jelentkezésre, idõpont foglalásra megindítjuk az ONLINE ELÕJEGYZÉS-t.


Az elõjegyzéssel kapcsolatos fontosabb tudnivalók: Az új szolgáltatást a www.SPORTORVOS.HU oldalon regisztrált felhasználóknak áll rendelkezésére.

Az online elõjegyzés egyelõre csak a Budapesti Sportorvosi Centrum (BSC) rendelõihez vehetõ igénybe.

Belépés: www.sportorvos.hu

A regisztrációnál fontos, hogy valós email címet adjon meg, mivel csak a megadott elérhetõségre elküldött aktiváló link segítségével válik regisztrált felhasználóvá. Bejelentkezés után a szûrõvizsgálatra felnõttek és gyermekek az 1, 2, 3, 4 és 5-ös rendelõbe jelentkezhetnek (szabadon választható). A 6-os rendelõbe csak 14 alatti gyermekek jelentkezhetnek. A rendelések foglaltságáról a belépés után heti és rendelõnkénti bontásban megjelenõ naptárban tud tájékozódni. A hetek között léptetni értelemszerûen az elõzõ hét ill. a következõ hét feliratú gombokkal tud. Szûrõvizsgálati idõpont foglalás az online rendszerben 6 hónapra elõre lehetséges.  Idõpontot foglalni a zöld színû, SZABAD feliratú mezõre kattintva lehet. Az idõpont foglalásról értesítõ emailt kap. A már mások által lefoglalt idõpontot piros szín és foglalt felirat jelzi. Lefoglalt saját idõpontot törölni, módosítani csak regisztrált és belépett felhasználó tud. A regisztráció során csoportos idõpont foglalási igényt is jelezhet, melyre a jogosultságot aktiválás és a regisztrációs team-mel való egyeztetés után kapja meg (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).  Internettel nem rendelkezõ vagy azt ilyen célra használni nem akaró sportolóknak továbbra is rendelkezésére áll elõjegyzésre a 488-6120-as ill. a 488-6130-as telefonszámon a Sportkórház.

Remélem, hogy az Országos Sportegészségügyi Intézettel (Sportkórház) indított új szolgáltatásunkkal elégedett lesz!

Jó böngészést kívánok!

Haász Péter ügyvezetõ
Krea-Fitt Kft.
www.sportorvos.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.