Megyei labdarúgó torna Debrecenben (Hajdú-Bihar)

Rangos esemény volt december elsején a Magyar Honvédség 5. Bocskai Lövészdandár tornatermében. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendezésében került sor a megyei hivatásos állomány labdarúgó tornájára.

Nyolc csapat szállt harcba a kupagyõzelemért. A püspökladányi, hajdúszoboszlói, hajdúnánási, debreceni, berettyóújfalui és igazgatósági egységeink mellett, az 5. Bocskai Lövészdandár két csapata is versenyzett.

A kora reggeli megnyitó és sorsolás után azonnal elkezdõdtek az összecsapások, amik helyenként parázs végjátékkal végzõdtek.

Izgalmas és színvonalas mérkõzéseket láthattunk, de ez nem is csoda hiszen az egész megyénkre jellemzõ a futball szeretete és mûvelése egyaránt. Két csoportban, egyenes kiesési rendszerben kétszer 12 perces meccseket játszottak a csapatok. Sajnos igazgatóságunk játékosai nem értek el dobogós helyezést, de tisztesen helytálltak a magas színvonalú mezõnyben.

A végeredmény hajdúnánási aranyérmet, berettyóújfalui ezüstöt és debreceni bronzérmet hozott. A gólkirály a hajdúnánási Horváth Ádám tû. törzsõrmester lett nyolc rúgott góllal, a legjobb kapus címet pedig a berettyóújfalui Varga Gábor tû. zászlós kapta. Gratulálunk mindenkinek és további sportsikereket kívánunk!


Kapcsolódó képtár: 2012-12-01 focitorna

Forrás: http://hajdu.katasztrofavedelem.hu