ORSZÁGOS ATLÉTIKAI BAJNOKSÁG

2012. április 24-én került megrendezésre a 2012. évi Országos Atlétikai Bajnokság Kaposváron, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében. 

A versenyzõk nemenkénti kategóriákban hat versenyszámban mérhették össze erejüket: 100 méteres síkfutás, 4x200 (nõk), illetve 4x400 (férfiak) méteres váltófutás, 400 (nõk), illetve 1500 (férfiak) méteres síkfutás, 35 év alatti és feletti korcsoportbontásban, kézigránát hajítás, távolugrás, súlylökés.

http://pest.katasztrofavedelem.hu/cms_files/content_106585.jpg

Országos szinten tíz megye csapata képviseltette magát a versenyen.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen az egyéni versenyszámok és az összesített csapatverseny díjait Dr. Demény Ádám tû. alezredes, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Dr. Gubicza József tû. alezredes, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület ügyvezetõ elnöke, Dér Tamás, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója és Dr. Horváth Jenõ tû. ezredes, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

Az igazgatóságok közül a legjobb eredményt a Somogy megyei csapat érte el, megelõzve a Fõváros és a Heves megye csapatát.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is eredményesen szerepelt a versenyen:

- Férfi 1500 m síkfutás 1. helyezett: Sági József tû. fhdgy. Vác HTP

- Férfi 100 m síkfutás 2. helyezett: Farkas Csaba tû. fhdgy. Vác KvK

- Nõi 100 m síkfutás 1. helyezett és 400 m síkfutás 2. helyezett: Szombati Adrienn tû. fhdgy. PMKI Pv. Fõfelügyelõség

Gratulálunk a kitûnõ eredményekhez!

ORSZÁGOS ATLÉTIKAI BAJNOKSÁG képei