Régi cikkek Régi cikkek

2014-es Lépcsőfutó Országos Bajnokság eredményei (2)

Egyéni:

 • Abszolút kategória győztese: Pauska Krisztián ( FER Tűzoltóság)
 • 18-29 éves férfi kategória: ifj. Bodó László (KÖTÉL Egyesület)
 • 30-34 éves férfi kategória: Pauska Krisztián ( FER Tűzoltóság)
 • 35-39 éves férfi kategória: Mircsov Zsolt (Szentes Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság)
 • 40-44 éves férfi kategória: Sági József (Vác Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság)
 • 45-49 éves férfi kategória: Fehér László (FER Tűzoltóság)
 • 50 felett férfi kategória: Dobson Tibor
 • Női egyéni 35 év feletti kategóriában Hellebrand Hajnalka (Szentendre Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Páros:

 • Abszolút kategória győztese: Bársony Antal - Sági József (Vác Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság)
 • 18-29 éves Molnár Máté – Pandúr Csaba (Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)
 • 30-39 éves Farkas Csaba - Bársony Antal (Vác Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság)
 • 40-49 éves Bársony Antal - Sági József (Vác Hivatásos Tűzoltó-Parancsnokság)

 

Képek a galériában!

Bővebben: 2014-es Lépcsőfutó Országos Bajnokság eredményei (2)

Megyei Labdarúgó Kupa Székesfehérváron (Fejér)

Közel hatvan résztvevõ mérte össze ügyességét a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében zajlott labdarúgó versenyen december 14-én, Székesfehérváron. A bajnokságra meghívásra került a két Fejér megyei katasztrófavédelmi kirendeltség, valamint a hivatásos, önkormányzati és létesítményi tûzoltó-parancsnokságok. A focitornán induló hét csapatból a kispályás labdarúgás szabályainak megfelelõen, körmérkõzésben került ki a gyõztes a Fõnix sportcsarnokban.


Bővebben: Megyei Labdarúgó Kupa Székesfehérváron (Fejér)

II. Mikulás Kupa Pest megyén

2012. 12. 15-én tûzoltók csaptak össze a „megye legjobb labdarúgó csapata” címért.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Szentendrei Hivatásos Tûzoltóparancsnokság kispályás labdarúgó bajnokságot hirdetett a megyei hivatásos tûzoltóságok, valamint a kirendeltségek körében. A második alkalommal megrendezett összecsapásnak ismét a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium adott helyet.

A sportnapra abszolút jellemzõ volt a kitartás, a versenyszellem és a fair play, ahogyan az tûzoltókhoz és sportolókhoz illik. Az eredményhirdetés után lehetõség nyílt arra is, hogy a résztvevõk rekreálódjanak a V8 Uszoda és Szabadidõ Központban.

Bővebben: II. Mikulás Kupa Pest megyén

Mikulás kupa Szolnokon (Jász-Nagykun-Szolnok)

Aki ért hozzá, azt mondja, a papírforma szerint alakultak a mérkõzések. Az A, B, C csoport mellett az igazgatóság , a kirendeltség és a nyugdíjasok csapata mérkõzött idén a Mikulás foci kupán, Szolnokon.

Ábécé sorrendben alakultak az eredmények, már ami az elsõ három helyezést illeti. Elsõk az A-sok, másodikok a B-sek, harmadikok a C-sek lettek. A többiek is...ott voltak, rúgtak gólokat, védtek nagyokat, Barna Attila még harmadnap is fájlalta kissé a lábát. A szemlélõdõ hozzánemértõ sajtós pedig azt látta, hogy azok is nagyon sokat tudnak futni és rúgni és kiabálni egyszerre, akiket ebben a pocakjuk egy kissé már akadályoz. Állítólag a Mikulás is ott volt, de nem mert beállni, nehogy szégyenben maradjon.... 

Kapcsolódó képtár: 2012.12.18. Mikulás kupa
Forrás: http://jasz.katasztrofavedelem.hu


Csongrád megye sportban diadalmaskodott!

Kemény, férfiakat próbáló versenyek eredményeit összesítve született meg az eredmény: az ország katasztrófavédelmi igazgatóságai közül a Csongrád megyei igazgatóság szerezte a legtöbb pontot a BM OKF által meghirdetett pontgyûjtõ versenyben. Mindezt a csillogó kupa és a pénzjutalom mellett a sporttisztünknek átadott fõigazgatói elismeréssel is elismerték a szombaton, Siófokon rendezett díjátadó ünnepségen.

Az év folyamán terepfutó, atlétikai, kispályás labdarúgó és fekve nyomó versenyeken mérte össze tudását az ország 22 megyei katasztrófavédelmi igazgatóságának csapata. Az év végével ezek eredményeit összesítették, és a legjobbak díjakat vehettek át Siófokon, a Katasztrófavédelem szervezetében fizikai felkészítéssel és sportszervezéssel foglalkozó szakembereinek országos találkozóján.


Bővebben: Csongrád megye sportban diadalmaskodott!

Barátságos mérkõzés Kisvárdán (Szabolcs)

Barátságos focimérkõzést rendeztek december 15-én Kisvárdán a Városi Tornacsarnokban, ahol a rendvédelmi szervek és a romák csapatai mérkõztek meg egymással. A megnyitón a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyûlés elnöke Seszták Oszkár, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje Dr. Tarcsa Csaba r. ezredes vett részt.

A résztvevõ csapatok kieséses rendszerben versengtek egymással. A nyíregyházi és kisvárdai Rendõrkapitányságok, a Kisvárdai Hivatásos Tûzoltó-parancsnokság, valamint Kisvárda, Rétközberencs, Ajak, Pátroha, Tiszabezdéd települések képviseltették magukat.

Bővebben: Barátságos mérkõzés Kisvárdán (Szabolcs)