Kilenc arany és kilenc ezüstérem Belfastban

Észak-Írórszág fõvárosában, Belfastban, a Rendõr-Tûzoltó világjátékokon nagyszerû eredményeket ért el a hat fõs magyar csapat. A hetven résztvevõ ország tûzoltói, rendõrei a több mint hatvan sportág, mintegy háromszáz versenyszámában mérték össze erejüket, augusztus eleje és tizedike között.

A magyar csapatból Dr. Kanyó Ferenc tûzoltó alezredes (Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság), Bauer Marton tûzoltó százados a kajak versenyszámokban nyolc arany es egy ezüstérmet szerzett, majd surfkajak-ban további egy arany és egy ezüst éremmel öregbítették a magyar csapat hírnevét.
 

Az evezõs ergométeres versenyeken Királyi Balázs (FER) ismét kiemelkedõen teljesített, hiszen férfi 1000 méteres váltóban, valamint vegyes-váltóban egyaránt ezüstérmet szerzett.

Mitró Zoltán tûzoltó alezredes tájékozódási futásban, hosszútávon, nagy fölénnyel nyert aranyérmet, míg Lóczi Miklós nyá. Rendõr alezredes ismét bizonyított, hiszen 3000 méter akadályon ezüstérmet szerzett.

Balázs József tûzoltó alezredes (Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság) a lépcsõfutó versenyen és a száz méteres síkfutásban egyaránt a kilencedik helyet szerezte meg.

Galériák: Kilenc arany és kilenc ezüstérem Belfastban

Forrás: FKI